fbpx
Kontaktirajte nas
+381 64 920 45 48
E-Mail adresa
obrazovanje.jagodina@gmail.com
LOKACIJA
Kralja Petra I, broj 3, lokal 4, 35000 Jagodina Srbija

VISOKA POSLOVNA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA ČAČAK-BEOGRAD

Visoka poslovna škola strukovnih studija „Čačak“ osnovana je 2005. godine. Danas se možemo pohvaliti da je Škola prepoznatljiva na konkurentnom tržištu visokog obrazovanja, po stalnom usavršavanju nastavnog kadra, kvalitetu nastave i po nastavnim planovima i programima koji se lako mogu interpretirati u praksi. Diplome Škole priznate su kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

Ekonomija je oduvek studentima bila atraktivna i zanimljiva oblast. Stoga je osnovni zadatak Škole jasno definisan i odnosi se na obrazovanje visokostručnog kadra koji će odmah po završetku školovanja biti u mogućnosti da odgovori na pitanja složenih problema u oblasti preduzetništva, bankarstva, javnog sektora, marketinga, ekonomije, trgovine, turizma i finansija. Naši studijski programi usaglašeni su sa Bolonjskom deklaracijom, a nastava se odvija kroz akreditovane osnovne strukovne studije, specijalističke strukovne studije i master strukovne studije.

Na Osnovnim strukovnim studijama u trajanju od tri godine na smeru EКONOMIJA I BIZNIS studenti biraju između dva modula: 1) Trgovina i Marketnig i 2) Finansijski menadžment. Po završetku osnovnih strukovnih studija studenti stiču 180 ESPB poena i zvanje srukovni ekonomista.

Na specijalističkim strukovnim studijama u trajanju od jedne godine na smeru POSLOVNO UPRAVLJANJE studenti stiču 60 ESPB poena i zvanje specijalista strukovni ekonomista.

Na master strukovnim studijama u trajanju od dve godine na smeru UPRAVLJANJE USLUGAMA studenti stiču 120 ESPB poena i zvanje strukovni master ekonomista.

Škola je prepoznala potrebe studenata koji su u radnom odnosu, i njen cilj je da i njima pruži kvalitetne oblike studiranja. Osluškujemo naše studente i njihove potrebe, i svesni ekonomske situacije nudimo plaćanje školarine na rate. Poseban tim u Školi bavi se saradnjom sa poznatim i stranim kompanijama, jer želimo da naši studenti postanu već danas kvalitetni stručnjaci, pa se stručna praksa organizuje na svim nivoima studija.

Vizionari smo i pratimo korak u kvalitetu, standardima, korišćenju informacionih tehnologija i studentskom servisu. Budite i vi u koraku sa uspešnima. Izaberite da studirate na Visokoj poslovnoj školi strukovnih studija „Čačak“!

 

Visoka poslovna škola strukovnih studija nudi Vam dva smera na Strukovnim studijama:

  1. Trgovina i marketing;
  2. Finansijski menadžment.

 

Na Specijalističkim studijama nudimo Vam smer – Poslovno upravljanje.

Dok na Master studijama se dobija zvanje – Master strukovni ekonomista.

KONTAKTIRAJTE NAS ZA VIŠE INFORMACIJA

WordPress Theme built by Shufflehound. Centar za obrazovanje Jagodina 2020.